Or i joies de diamants – Quina manera fabulosa de dir “T’Estimo” en or

En els últims cinc anys, he canviat la meva forma de comprar i regalar regals. Hi havia una vegada, m’he comprat ‘necessitava’ regals. a continuació, que avançava a ‘ha de tenir’ regals. Llavors em vaig ‘s’obté cap manera’ regals. Tot això, òbviament, vi de la meva teoria sobre el que altres necessiten, estimat, o havia de tenir tant i fa. Estic tesi s’adapta a totes les teories interns relacionats amb el lliurament de regals. Ara miro per als regals ‘del cor’. He descobert que es tracta d’una cosa tan bonica per trobar un encant especial a afegir a la polsera d’or preciosa Jo vaig donar la meva filla a diversos anys enrere. Estic afegint encants que expliquen una història de les nostres vides junts. L’any passat vaig decidir publicar records de tesi en una cistella especial regal que puc fer per a cada un dels meus fills i la meva neboda. He trobat amulets d’or precioses creades per un artesà que només es ven a les fires. Presa monedes d’or, monedes reals d’altres països, i els talla en patrons de bellesa. Ja que he apreciat les seves monedes d’or, així com, les joies que va fer amb els diamants, va passar algun temps parlant amb mi, que descriu el seu ofici. En realitat va acordar fer diversos a mi més peces. Jo estava realment agraïda ja que no fa comandes. És un d’un tipus artesà que generosament van compartir el seu temps i l’art amb or amb mi. Aquestes belles monedes d’or eren una meravellosa addició a la cistella del regal de l’any passat. No he trobat el T’Estimo “regal” perfecte per a aquest any, però estic segur que ho farà.

riyogems