Vagi per l’or no Plata

En créixer, jo sempre estava toldthat no hauria d’acceptar el segon millor a la vida. Només tenim una oportunitat a la vida, pel que sabem en l’actualitat, tant que necessita per treure el màxim profit d’ella. En aquest article es parla d’aquest tema. A l’edat d’al voltant de dotze, em vaig comprar una taula de billar cinc peus pel meu aniversari. Això era una cosa que havia volgut des de fa molt de temps i he de dir, que és probablement el millor regal que m’he comprat i que ràpidament es va convertir en addicte a jugar el joc. M’agradaria jugar al billar, ja sigui amb amics o en la meva, que no m’importava. El meu somni era ser el pròxim Steve Davis, No obstant això, era awarethat les possibilitats que això passi són extremadament lleuger. Al voltant de sis mesos més tard, em vaig unir a una sala de billar local amb tres dels meus amics, aquí és on podíem jugar a les taules de mida completa. La mida de les taules de vi com un xoc i en la caldera inici a l’olla, fins i tot el que hauria d’haver estat els trets simples. La taula era de dotze peus per sis peus, que era més de dues vegades la grandària de la meva taula a casa seva. Vam començar a jugar cada setmana. Ens vam quedar molt impressionats amb el club i van descobrir que va oferir entrenament lliure per als nens menors de setze anys en un dissabte al matí. L’entrenador que va ser cridat Glen i que va ser envellit uns trenta anys en el moment ens va preguntar si ens agradaria assistir-hi. Era un personatge més gran que la vida i un molt bon jugador de billar. Tots vam decidir pujar el dissabte següent, que era gratis després de tot. Hi havia tornejos de billar cada mes, així com l’entrenament i ens van donar begudes gratis i torrades. El primer objectiu de totes les persones que han jugat en el matí de dissabte va ser per anotar un descans de vint com cap de nosaltres havia tingut un descans de vint. Jo estava molt determinat que seria jo i escoltat atenció totalment al que m’ensenyaven i es va esforçar per posar-ho en pràctica en el meu joc. El meu progrés va ser bastant ràpid i per la meva sorpresa va ser la primera persona a punt d’aconseguir aquest esmunyedís vint descans. La gent al voltant de la taula de billar que estava jugant a començat a aplaudir i jo estava caminant per aquí amb un gran somriure a la cara. Em sentia al cim del món. Glen, que estava a l’altra banda de l’habitació es va preguntar a esbrinar el que tot el soroll es tractava. Vaig pensar que seria tan orgullós de mi i feliç en el meu assoliment, eh No obstant això va afirmar que si pogués anotar vint, trenta i vaig poder anotar. Em va dir que deixés de perdre el temps i el somriure, i per tornar a concentrar-se en el treball a la mà. Havia estat Brought directament de tornada a la terra i estava una mica eviscerat per dir el menys. Aquesta lliçó va ser una molt bona per a mi per aprendre a una edat primerenca i tal temps em va passar a tenir pauses de més d’un centenar.

riyogems